Egreta by Hoxton
Bucurați-vă de o experiență unică

Egreta by Hoxton din Delta Dunării oferă o experiență captivantă într-unul dintre cele mai unice și biodiverse ecosisteme din Europa. Delta Dunării, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este o vastă rețea de căi navigabile, mlaștini și lacuri pline de animale sălbatice.
Am pregătit pentru oaspetii nostri diverse excursii cu barca cu ghid prin canalele mirifice ale deltei, excursii de observare a speciilor rare și migratoare de păsări și excursii de pescuit pentru a experimenta bogata viață acvatică a deltei.

Atat hotelul cat si cele 12 bungalouri fermecătoare sunt proiectate cu atenție pentru a se îmbina perfect cu mediul înconjurător, oferind în același timp confort modern. Amplasate în mijlocul unei grădini luxuriante cu vedere catre apă, bungalourile noastre oferă un refugiu privat unde vă puteți cufunda în priveliștile și sunetele lumii naturale.

La ora mesei, va invitam sa savurați aromele regiunii la restaurantul nostru, unde sunt preparate cu atentie mâncăruri delicioase din ingrediente proaspete, din surse locale.

Fie că sunteți în căutarea unei evadari romantice, a unei aventuri în familie sau pur și simplu a unui moment liniștit în natură, locația noastră vă oferă o experiență de neuitat în care vă puteți relaxa, reîncărca și crea amintiri de durată.

Vezi mai mult »

Rezervare

0771281807
Egreta by Hoxton
Promotional Video
Serviciile noastre
Facilități hotel
Recepţie 24 de ore
Restaurant
Bar
Mic dejun
Cameră de bagaje
Zonă pentru fumători
Camere nefumători
Camere pentru Familii
Permis animale
Magazine în hotel
Terasă
Grădină
Mărturii

Ce spun clienții

Formular rezervare

Rezervare

0771281807